Родените 2012
За родените 2012

 

И тази година продължаваме нашата популярна рубрика за хороскопи на вашите деца, родени през 2012. Всеки месец ще бъде публикувана статия за зодията, която предстои. Така през февруари излезе зодия Овен 2012 – за всички, които ще се родят под знака на Овена през 2012 година.

Надяваме се да бъдем полезни на родителите, на които им предстои да отгледат и възпитат децата, които сега идват на Земята. Те ще бъдат много различни и както всяко новo поколение, неразбрани. Разглеждането на хороскопа и тълкуването може да ви помогне много в процеса на разбиране и подпомагане. Така посланията на звездите ще достигнат до всеки и ще бъдат впрегнати в творческия процес на еволюцията!!!

 
Козирог 2011-2012

Слънцето ще влезе в знака на Козирога на 22 декември към 7:30 часа и ще остана там до 20 януари 2012 год. до 18 часа.

Черти от характера
Детето Козирог се ражда, за да повдигне нивото на живота на семейството и рода, в които идва. То поставя задача живота да се тласне напред, да се работи над него и започнатото да се доведе докрай. Всичко акцентирано в знака Козирог мотивира човек да се развива, да израства чрез нови предизвикателства и преди всичко да получи възможност да стигне целта преди всички останали.
Козирогът има няколко символа, степенувани по сила. Най-първия и най-често срещан е Рибата-Коза – изобразен като коза с рибешка опашка. Това символи-
зира дуализма на този знак – да потъне в море от егоистични желания или да се издигне над физическия свят в планинската област на духовната дейност.
Козата – по-висшата изява на Козирога, се катери горе в планините, търси най-високото място, най-високото обществено положение, стремейки се към върха. И третия символ – еманация на съвършенство, граничещо с нереалното е символизиран от приказния Еднорог – победител във всички трудни изпитания.
Най-важните качества на Козирога са и едни от най-ценните човешки черти – постоянство, търпение, постепенно постигане на целите, ред, подреденост, дисциплина, отговорност, целеустременост, високи цели и устрем да ги достигне, независимо от трудностите по пътя.

продължава>
 
Водолей 2012

Слънцето ще влезе в знака на Водолея на 20 януари 2012 година от 18:10 часа и ще остане там до 19 февруари рано сутринта.

Черти от характера
Водолеят е третата, най-висша степен от стихията на Въздуха. Изобразява се като човек с кана или делва, от която тече вода. Това е жива вода, която съживява Земята, изсъхнала от липсата на духа на истината, на мъдростта и на любовта. Водолей символизира обичта към човешките същества, изразявана на висше ниво, чувството на космическо сродство с тях. Това е знака на приятелството и братството, на съвършенството, на ангелският човек - предвестник на Новата епоха – Ерата на Водолея.
Детето родено в знака на Водолея е много различно от всички останали деца. С това ще трябва да се съобразите още преди раждането му. Ще усетите интерес към новото и нестандартното в света около вас. Ще откриете езотеричното знание, за да сте способни да разбирате и подпомагате вашето дете и всички новите деца на Земята.
За Водолеите никой не е чужд или чужденец. Те знаят, че всички човешки същества са свързани, въпреки подчертаните различия в еволюционната им степен. Всякакви неравенства заради раса, цвят, националност, вяра или каста изчезват. Водолеите  са толерантни към различията на хората и ги приемат безрезервно. Думата, която охарактеризира душите Водолей е приятелство. Те са радетели за свобода, мир, хуманисти, миротворци.
Водолеите са изтънчени, артистични, интелигентни, верни и чаровни. Вътрешно спокойни, те са много силни, енергични, нажежени души, свръхчувствителни и действащи с голяма бързина, когато се борят за общочовешка кауза. Имат силно развито чувство за гражданско съзнание. Притежават гения и изкуството да обединяват хората.

продължава>
 
Риби 2012

Слънцето ще влезе в знака на съзвездие Риби  на 19 февруари 2012 год. в 8:30 ч. и ще остане там до 21 март.

Черти от характера
Родените в зоната на Риби са принцовете и принцесите на безмълвието. Те са подвластни на водната стихия, на необятната шир на моретата и океаните. Символът на този последен знак на Зодиака представлява две риби, плуващи в противоположни посоки, свързани с нишка помежду си. Това подсказва двойствената природа на Риби. Едната риба плува нагоре към духовно развитие, а другата - надолу към бездната на материалното. И двете посоки са много примамливи и Рибите са способни да полетят високо или да достигнат дъното, ако не са разбрани.
Детето Риби може да се опише с няколко думи – любящо, хармонично, свръхчувствително, интуитивно, космополитно и филантроп, идеалист, мистик. В Риби се съдържа квинтесенцията на всички предходни знаци. Те са дошли, за да сложат точката на едно пътуване и да прекрачат прага в следващото по-високо ниво.
Рибите са съвършени! Можем много да научим от тях.

продължава>
 
Овен 2012

Слънцето влиза в знака на Овена на 20.03.2012 год.  от 07:10 ч.

Основни качества:
Стихията на огъня, както и управляващата планета Марс, прави Овена динамичен, активен и борбен. Обича удоволствията на живота, притежава силен, жив дух и голяма любознателност. Мрази еднообразието, не се колебае да поема рискове и почти никога не върви по отъпкани пътеки. Спонтанен, оставя се на порива и следва интуицията си. Живее в настоящият момент и действа без да си задава много въпроси. Общителен, лесно се сближава. Проявява смелост, упоритост и непреклонност.

Влиянието на Асцендента :

продължава>
 
Телец 2012

Слънцето влиза в знака на Телеца на 19.04.2012 год. в 19:00 часа.

Основни качества:
Телеца е подвластен на стихията Земя. Най-важните качества охарактеризиращи зодията са – стабилност, задълбоченост, уравновесеност, търпение, физическа сила, реализъм, упоритост, финансова сигурност. Планетата управител е Венера. Това придава афинитет към красотата, любовта, удоволствията, както и плодовитост, чувствителност, магнетизъм и хармония. Любов към изкуствата.

Влиянието на Асцендента :

продължава>
 
Близнаци 2012

Слънцето влиза в знака на  Близнаци на  20.05.2012 год. от 18:10 часа.

Основни качества:
Двойствен знак под влияние на стихията на Въздуха. Планетата управител е Меркурий. Близнаци са общителни, добронамерени, социални същества с буден, жив и понякога язвителен дух. Любознателни с интереси в различни области. Динамични и активни, не обичат скуката и еднообразието. Чаровни и съпричастни към другите, лесно общуват, отворени за всичко ново.

Влиянието на Асцендента :

продължава>
 
Рак 2012

Слънцето влиза в знака на Рака на 21.06.2012 година в 02:00 часа.

Основни качества:
Това са интуитивни, свръхчувствителни, емоционални хора, които живеят според усещанията си. Силно са привързани към семейството и корените си, консервативни по природа, склонни да живеят по-скоро в миналото, отколкото в бъдещето. С богато въображение, мечтатели, понякога упорити, дори вироглави, но също и щедри, чаровни, благи и общителни, както и гостоприемни и добри кулинари. Не обичат да са сами. Управляваща планета – Луната.

Влиянието на Асцендента :

продължава>
 
Лъв 2012

Слънцето влиза в знака на Лъва на 22.07.2012 година от 13:00 часа.

Основни качества:
Огнени и динамични, бодри, волеви и страстни натури. Оптимисти, открити, прями, праволинейни, честни и лоялни. Имат нужда от цел в живота, неустрашими, целеустремени, живеят на високи скорости. Любопитни в много области, жадни за знания, организирани и амбициозни, правят всичко възможно да постигнат целите си. Истински бойци, печелят, стимулирани и мотивирани от предизвикателствата. Обичат удоволствията, с лекота завързват познанства. Управлявани от Слънцето.

Влиянието на Асцендента :

продължава>
 
Дева 2012

Слънцето влиза в знака на Дева на 22.08.2012 година в 19:55 часа.

Основни качества:
Спокойни, строги и сериозни, обичат да анализират, да планират, липсва им спонтанност. Старателни, методични, перфекционисти в стремежа си за съвършенство. Наблюдателни, откриват причините и последиците на всеки проблем или ситуация. Зад външното самоуверено държание се крие неспокоен и тревожен темперамент. Срамежливостта им пречи в общуването, страхуват се от критика, поради което може да изглеждат студени и затворени в себе си. Рационални и реалисти, с бърз ум, упорити, със силна воля, решителни. Планета управител – Меркурий.

Влиянието на Асцендента :

продължава>
 
Везни 2012

Слънцето влиза в знака на 22.09.2012 год. от 18:00 часа.

Основни качества:
Приятни, топли, весели, общителни, вътрешно резервирани и плахи. Проявяват такт, дипломатичност и умение да разбират другите. Имат много приятели. По природа са мечтатели и романтични идеалисти, влюбени в истината. Не обичат конфликтите и търсят във всичко равновесие. Имат пъргав и изтънчен интелект, добра памет. Справедливи, почтени и великодушни, както и гостоприемни, сърдечни, с изключително чувство за хумор. Управител планетата Венера.

Влиянието на Асцендента :

продължава>
 
Скорпион 2012

Слънцето влиза в знака на 23.10.2012 год. от 03:05 часа.

Основни качества:

Скорпионите са чувствителни, инстинктивни, борбени, динамични, импулсивни и страстни. Не признават половинчати решения, залагат на силни усещания. Зад външната самоувереност и суровост се крие голяма чувствителност и неспокоен ум. Активни и предприемчиви, проявяват голяма издръжливост и самокритичност. Обичат загадъчното и непознатото, поемат рискове. Любознателни. Планета управител – Плутон.

Влиянието на Асцендента :

продължава>
 
Стрелец 2012

Слънцето влиза в знака на 21.11.2012 год. от 23:50 часа.

Основни качества:
По характер са динамични, открити, общителни, сърдечни, радват се на живота. Говорят открито, казват всичко ясно, обвиняват ги в нетактичност понякога. Имат силна воля, проявяват упоритост и целеустременост. Не обичан еднообразието, приемат предизвикателства и не вървят по отъпкани пътища. Издръжливи, отличават се с борбеност и не се боят да действат. Оптимисти, обърнати към бъдещето.

Влиянието на Асцендента :

продължава>
 
Козирог 2012

Слънцето влиза в знака на 21.12.2012 год. от 13:00 часа.

Основни качества:
Козирозите са уравновесени, спокойни, резервирани, понякога недоверчиви. Придържат се към правила и норми, липсва им спонтанност. Знаят какво искат, целеустремени, решителни и безкомпромисни в действията си. Зад хладното и дистанцирано държание се крие изключителна и лесно ранима чувствителност. Можеш да ги излъжеш само веднъж. Непреклонни и праволинейни, стабилни и задълбочени, надеждни, вдъхващи доверие. С малко, но верни приятели.

Влиянието на Асцендента :

продължава>