Изготвяне на хороскопи

Предлагаме ви изготвяне на индивидуални хороскопи.

Можете да подадете вашата заявка за индивидуален хороскоп онлайн тук.

Нашият астролог Милена Христова ще Ви изготви хороскопа и ще се свърже с вас или ще ви го изпрати като текст в Word по ваше желание, в удобно за вас време.

Предлагаме ви:

 • Рожден хороскоп
 • Годишен хороскоп – Слънчева революция
 • Дългосрочна прогноза – Сатурнова революция
 • Партньорска съвместимост – Синастрия
 • Отговор на въпрос
 • Изготвяне на амулет

Вижте повече детайли:

Рожден хороскоп

За да си поръчате рожден хороскоп трябва да знаете освен дата и място на раждане, така и точен час на раждане. Рождената карта е всъщност един звезден печат в мига на нашето раждане с поемането на първата глътка въздух. Това е нашата звездна мандала, която сме си избрали за този живот. Това е посланието на звездите и пътят, който са ни начертали, за да се развиваме и израстваме като граждани на света, на Космоса.

Рождения хороскоп е валиден за цял живот. Това не е моментно състояние, а процес на изграждане и развитие, дадености с които трябва да се съюзим. Трябва да работим и с най-трудните аспекти, за да преодолеем материята и да се извисим над нея. Звездите не ни заповядват, те ни дават шанс да използваме техните силни и слаби страни и да вземем най-хубавото, най-ценното, максималното от живота.


Годишен хороскоп – Слънчева революция

Наречен още Слънчева революция - когато имате вече направен рожден хороскоп, всяка година може да си поръчвате годишна прогноза. Годишният хороскоп започва да работи от около рождения ви ден тази година и продължава до следващия на другата година. Той показва акцентите през годината, отношението на света към вас и обратно. Дава ви преднина, за да се подготвите за важни събития или да се стаите и да намерите по-добри времена за трудните моменти в живота. Някои астролози смятат, че тенденциите за годината могат да се усещат до 3 месеца преди рождения ден и предлагат да се направи по-рано годишен хороскоп, ако имате важни за решаване въпроси.


Дългосрочна прогноза – Сатурнова революция

Това е хороскоп с дългосрочна прогноза. Прави се на момента, в който планетата Сатурн се връща на мястото, където е в рождената карта. Това става на периоди от около 28 години. В човешкият живот може да се случат 2 до 3, ако е речено и 4 такива момента – първи до около 28-29 години, втори около 56-57 години, трети - след още 28 години и т.н.. В действителност това са стадии на човешкият живот – младост, зрялост, старост и накрая състояние наречено извън нормите и времето. С тази прогноза може да заложите на дълъг период от време и да работите в посоката, който чертаят звездите. Всеки един от тях има свои характерни особености, които не е желателно да се пренебрегват. Сатурновата революция е за хора с ясна мисъл, освободено съзнание, широки възгледи и дългосрочни планове за живота. За всички, които ще доживеят поне до 120 години и ще си поръчат и четвърта Сатурнова революция!!!


Партньорска съвместимост – Синастрия

Това е метод за съвместимост на партньори в живота. Правят се хороскопи на двамата и се разглежда тяхната близост, сходство, преодолими или непреодолими различия чрез още две карти.    Хората, които обикновено се привличат, които са сродни души и живеят или работят заедно често са със сходни звездни карти. Прави се обща синастрична карта, която може да каже много за радостите и трудностите в отношенията, както и за кармичните задачи на двойката. Наблюдава се парадокс, който се състои в това, че най-често общуването става на ниво, което е съществено по-ниско от еволюционното нива на двамата партньори. И много често именно любовта, това неповторимо, светло, свещено чувсто изважда на бял свят най-доброто и прави чудеса с хората. Синастрията е за хора, които преживяват трудни моменти в отношенията с другия или се готвят да заживеят с любовта на живота си, но имат въпроси, на които не намират смислен отговор. Дано звездите им го подскажат!


Ново - Изготвяне на амулет

Амулета се изработва от бижутерска тел и естествени камъни – кристали в различни форми и варианти, които може да се видят в каталог. Големината може да варира, в зависимост от желанията. Окончателния вариант на амулета се определя от астролог, в зависимост от рождената карта. Повече информация в секцията Арт-Вега.

 

 

Условия за поръчка:

 

Logo

Можете да поръчате избраната от вас форма онлайн, като до 10 дни ще ви изпратим на посочена от вас електронна поща хороскопа и неговата интерпретация. Сумата за услугата можете да изпратите на посочената сметка във формата за поръчка до 5 дни от датата на заявката.

Можете да подадете вашата заявка за индивидуален хороскоп онлайн тук.

За повече въпроси се свържете с нас от страницата за контакти.

Цени:

 1. Рожден хороскоп – 95 лв.
 2. Разглеждане на рождената карта по няколко системи. Основни характеристики и особености на хороскопа. Кратка прогнози за годината, която тече в момента.

 3. Годишен хороскоп – слънчева революция – 75 лв.
 4. Кратък преглед на рождената карта с най-важните позиции на планетите. Основна прогноза за годината и кратък преглед на близките години.

 5. Дългосрочна прогноза – Сатурнова революция – 155 лв.
 6. Разглеждане на рождената карта с най-важните особености. Построяване на хороскоп на завръщането на Сатурн. Разглеждане на близките години и прогноза за целия цикъл от 28-30 години. Схеми и таблици за пътя на Сатурн през годините.

 7. Партньорска съвместимост – Синастрия – 190 лв.
 8. Разглеждане на звезди карти на двамата партньори по отделно с най-важните особености на рождените карти. Кратка прогноза за годината на всеки. Обща прогноза за съвместимост – силните и слаби страни на партньорството.

 9. Отговор на въпрос – 65 лв.
 10. Може да зададете отделен въпрос по темите на хороскопа – лично развитие, любов, работа, здраве, приятелства и други. Отговорът ще включва рождена карта с няколко основни момента и отговора на въпроса с кратка прогноза.

 11. Изготвяне на амулет – 75 лв.
 12. Амулета се изработва от бижутерска тел и естествени камъни – кристали в различни форми и варианти, които може да се видят в каталог. Големината може да варира, в зависимост от желанията. Окончателния вариант на амулета се определя от астролог, в зависимост от рождената карта. Повече информация в секцията Арт-Вега.

Важно : За всички направили поръчка от 1 до 10 число на месец април има 20% отстъпка от цената на всички услуги.

Хороскоп Милена