Поръчка на хороскоп онлайн

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Разглеждане на рождената карта по няколко системи. Основни характеристики и особености на хороскопа. Кратка прогнози за годината, която тече в момента.

Кратък преглед на рождената карта с най-важните позиции на планетите. Основна прогноза за годината и кратък преглед на близките години.

Разглеждане на рождената карта с най-важните особености. Построяване на хороскоп на завръщането на Сатурн. Разглеждане на близките години и прогноза за целия цикъл от 28-30 години. Схеми и таблици за пътя на Сатурн през годините.

Разглеждане на звезди карти на двамата партньори по отделно с най-важните особености на рождените карти. Кратка прогноза за годината на всеки. Обща прогноза за съвместимост – силните и слаби страни на партньорството.

Може да зададете отделен въпрос по темите на хороскопа – лично развитие, любов, работа, здраве, приятелства и други. Отговорът ще включва рождена карта с няколко основни момента и отговора на въпроса с кратка прогноза.

Амулета се изработва от бижутерска тел и естествени камъни – кристали в различни форми и варианти, които може да се видят в каталог. Големината може да варира, в зависимост от желанията. Окончателния вариант на амулета се определя от астролог, в зависимост от рождената карта. Повече информация в секцията Арт-Вега.
 
Коментар :: Въведете допълнителни коментари, ако желаете